تبلیغات
.::هر آنچه بخواهید::. - توصیه های تغذیه ای به مسافران نوروزی
تبلیغات
ads
موضوعات
Category
ابر برچسب ها
Tags
تبلیغات
ads
دوستان
Friends
آرشیو
Archive
آمار سایت
stats
  • کل بازدید :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
  • Check Google Page Rank
نظر سنجی
poll
  • نظر شما در مورد ما :






  • خانواده‌ها در طول سفر از نگهداری و مصرف غذاهای پخته شده پرهیز كنند

    معاون مركز سلامت و محیط كار وزارت بهداشت با اشاره به افزایش مسافرت‌های نوروزی گفت: خانواده‌ها باید توجه ویژه‌ای به نوع تغذیه خود و مواد غذایی مصرفی در طول مسافرت داشته باشند.

    سیدرضا غلامی درباره رعایت نكات بهداشتی در جهت حفظ و ارتقای سلامت خانواده‌ها در طول مسافرت اظهار كرد: تاكید وزارت بهداشت این است كه خانواده‌ها در هیچ شرایطی همراه خود غذاهای پخته را حمل نكنند زیرا سلامت غذا دچار تهدیدهای جدی می‌شود چرا كه غذاهای پخته باید در دمای زیر 4 درجه یا بالای 60 درجه نگهداری شوند و به همین خاطر خانواده‌ها از حمل مواد پخته خودداری كنند.

     

    وی اضافه كرد: پیشنهاد می‌شود كه تمامی محصولات و مواد غذایی فرآوری شده مثل مرغ، گوشت و ماهی را از همان شهری كه در آن مصرف می‌كنند خریداری كنند و اگر مجبور به حمل آن از مبداء خود شدند طوری آن را نگهداری كنند كه از یخ‌زدگی خارج نشده و به طور غیرمستقیم (در كیسه یا ظرف دربسته) در مجاورت یخ قرار گیرد تا درجه حرارت خود را حفظ كرده و فاسد نشود ولی در هر صورت توصیه وزارت بهداشت این است كه این مواد غذایی به صورت تازه خریداری شود.

     

    معاون مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت تصریح كرد: در خصوص مصرف تنقلات مخصوصاً برای كودكان توصیه می‌شود كه از تنقلات سنتی مثل آجیل استفاده شود و در صورت خرید پفك، چیپس و لواشك (در صورت اصرار كودكان) برای تفنن از مواد بسته‌بندی دارای مجوز استفاده كرده و دقت كنند كه به هیچ عنوان پفك و چیپس زیرنور آفتاب قرار نگرفته باشد و دارای تاریخ تولید و انقضاء باشد.

     

    غلامی درخصوص نشانه‌های فاسد شدن تنقلات مصرفی كودكان اظهار داشت: بوی نامطبوع و مزه تلخ تنقلات نشانه‌هایی از فساد آن محصول است و والدین حتماً محصولاتی را كه كودكان می‌خواهند مصرف كنند را بچشد و از مراكزی خرید كنند كه اولاً حداقل شرایط بهداشتی را داشته باشد و دارای كارت معاینه پزشكی باشد.

     

    وی با بیان اینكه ظاهر مراكز خرید از اهمیت ویژه‌ای در سلامتی محصول برخوردار است، گفت: اگر افراد با مراكز آشفته و به هم ریخته مواجه شدند برای اهمیت به سلامتی خود از آن مركز خرید نكنند چرا كه كسی كه به ظاهر توجه نكند به سلامت و كیفیت محصولات هم توجه چندانی نخواهد داشت و همچنین خانواده‌ها به هیچ وجه مواد غذایی را از دكه‌داران و دست فروشان خریداری نكنند.

     

    غلامی خاطرنشان كرد: توصیه می‌شود اگر خانواده‌های می‌خواهند با قرار گرفتن در مكان‌های تفریحی خود به پخت غذا بپردازند حتماً از مواد اولیه سالم (مثل گوشتی كه مهر دامپزشكی دارد) استفاده كنند و محصولات خود را از مراكز مجاز تهیه كنند.

     

    وی درخصوص نشانه‌های فاسد شدن گوشت و فرآورده‌های مرغ و ماهی گفت: تنها بوی بد و رنگ نامناسب نشانه فساد این مواد نیست بلكه اگر 4 تا 3 ساعت این مواد در هوای آزاد قرار گیرد و بدون یخ باشد دچار فساد شده و هیچ علامت خاصی ندارد و تنها درجه حرارت نامناسب برای فساد مرغ، گوشت و مااهی كافی است.

     

    به گزارش ایسنا، غلامی ادامه داد: بهترین مواد برای مصرف در طول مسافرت نان و پنیرو استفاده از غذای سالم و تازه است و باید توجه كرد كه تخم‌مرغ پخته هم اگر بیشتر از 2 ساعت در هوای آزاد باقی بماند دچار فساد می‌شود.

     

    رییس مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت درخصوص مصرف كنسروها در طول مسافرت گفت: مصرف كنسروها در صورت توجه به تاریخ انقضاء، تولید و دستورات روی قوطی مشكلی ایجاد نمی‌كند و اگر قوطی كنسرو دارای برآمدگی بود و با فشار دوطرف بر سر جای خود برگشت، نشان از فساد آن محصول دارد ولی اگر برآمدگی در یك سمت بود و در صورت فشار به جای خود برنگشت از لحاظ سلامتی و مصرف مشكلی ایجاد نمی‌كند.

    Info : Konjkav.com

    ::  پیوست شده به موضوع : »»» دانستنی های پزشکی دانستنی ها
    توسط A.H .GH در شنبه 6 فروردین 1390  ::  نظرات  ,  

    لینکدونی

    Web Statistics